Τηλέφωνο: 22410 26360
E-mail: sales@mdnmoto.gr

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγονται, χρησιμοποιούνται και προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας κατά την περιήγηση και τη χρήση της ιστοσελίδας μας [used.mdnmoto.gr]. Η παρούσα πολιτική απορρήτου ισχύει μόνο για τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας και δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται εκτός αυτής.

  1. Συλλογή πληροφοριών

1.1 Αυτόματη συλλογή: Κατά την περιήγηση και τη χρήση της ιστοσελίδας μας, ενδέχεται να συλλέγονται αυτόματα ορισμένες τεχνικές πληροφορίες, όπως η IP διεύθυνση, ο τύπος περιηγητή, το λειτουργικό σύστημα και οι πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση του χρήστη. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για σκοπούς στατιστικής ανάλυσης και βελτίωσης της εμπειρίας πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.

1.2 Πληροφορίες που παρέχονται εθελοντικά: Κατά τη χρήση ορισμένων λειτουργιών της ιστοσελίδας μας, όπως η συμπλήρωση φορμών επικοινωνίας ή η εγγραφή για το newsletter, μπορεί να σας ζητηθούν προσωπικές πληροφορίες όπως το όνομα και η ηλεκτρονική διεύθυνση. Η παροχή αυτών των πληροφοριών είναι εθελοντική και συναινετική. Μόνο οι απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για τον εκάστοτε σκοπό θα ζητηθούν από εσάς.

  1. Χρήση πληροφοριών

2.1 Παροχή υπηρεσιών: Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούνται για την παροχή των υπηρεσιών που ζητήσατε, όπως η απάντηση σε ερωτήματα ή αιτήματα που υποβάλλετε μέσω των φορμών επικοινωνίας.

2.2 Επικοινωνία: Μπορεί να χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που μας παρέχετε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για παράδειγμα, για την απάντηση σε ερωτήματα ή την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα.

2.3 Στατιστική ανάλυση: Οι τεχνικές πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα μπορεί να χρησιμοποιηθούν για στατιστική ανάλυση και για τη βελτίωση της λειτουργίας και της απόδοσης της ιστοσελίδας μας.

  1. Συνεργαζόμενοι τρίτοι

3.1 Υπηρεσίες αναλυτικής: Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες αναλυτικής, όπως το JetPack και το Google Analytics, για τη συλλογή και την ανάλυση πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Αυτές οι υπηρεσίες χρησιμοποιούν cookies και παρέχουν ανώνυμα δεδομένα για την ανάλυση της κίνησης της ιστοσελίδας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτών των υπηρεσιών χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς στατιστικής ανάλυσης και βελτίωσης της ιστοσελίδας μας.

3.2 Mailchimp: Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στο newsletter μας μέσω του Mailchimp, το e-mail που μας παρέχετε θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων. Το Mailchimp διαθέτει τις δικές του πολιτικές απορρήτου και ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Μπορείτε να ανατρέξετε στην πολιτική απορρήτου του Mailchimp για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας από την πλευρά τους.

  1. Ασφάλεια δεδομένων

Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται μέσω του Διαδικτύου.

  1. Ενημερώσεις της πολιτικής απορρήτου

Η παρούσα πολιτική απορρήτου ενδέχεται να ενημερώνεται μέσα στον χρόνο για να ανταποκρίνεται στις νέες πρακτικές, τις νομικές απαιτήσεις ή τις αλλαγές στις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας. Σας συνιστούμε να επισκέπτεστε αυτήν τη σελίδα περιοδικά για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

  1. Επικοινωνία μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή αιτήματα σχετικά με την πολιτική απορρήτου ή την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

MDN Motorcycles IKE
Διεύθυνση: 2ο χλμ Επαρχιακής Οδού Ρόδου-Καλλιθέας, 85100, Ρόδος
Τηλέφωνο: 2241026360
Email: sales@mdnmoto.gr

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας και χρησιμοποιήσατε τις υπηρεσίες μας.