Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της MDN Motorcycles. Η πρόσβαση και η χρήση αυτής της ιστοσελίδας υπόκεινται στους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα και η χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών υποδηλώνει την αποδοχή και τη συμφωνία σας με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Εάν διαφωνείτε με οποιονδήποτε από αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.

  1. Πνευματικά Δικαιώματα

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων, αρχείων ήχου και οποιουδήποτε άλλου υλικού, προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν στην MDN Motorcycles ή σε τρίτους που παρέχουν το περιεχόμενο.

  1. Χρήση του Περιεχομένου

Επιτρέπεται η προβολή, η αναπαραγωγή και η εκτύπωση αντιγράφων του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας αποκλειστικά για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Οποιαδήποτε άλλη χρήση, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, της διανομής, της τροποποίησης ή της δημοσίευσης, απαγορεύεται ανεξάρτητα από τη μορφή ή το μέσο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της MDN Motorcycles.

  1. Προσωπικά Δεδομένα

Η συλλογή και η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου της MDN Motorcycles. Μπορείτε να ανατρέξετε στην πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγουμε, τον τρόπο επεξεργασίας τους και την ασφάλεια των πληροφοριών σας.

  1. Συνδέσεις Προς Τρίτες Ιστοσελίδες

Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσεις προς τρίτες ιστοσελίδες για την άνεση και την πληροφόρησή σας. Οι συνδέσεις αυτές παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και η πρόσβαση σε αυτές τις ιστοσελίδες γίνεται με δική σας ευθύνη. Η MDN Motorcycles δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πρακτικές απορρήτου ή τις υπηρεσίες που παρέχονται από αυτές τις τρίτες ιστοσελίδες.

  1. Αλλαγές στους Όρους και τις Προϋποθέσεις

Η MDN Motorcycles διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, να τροποποιεί ή να ενημερώνει αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σας συνιστούμε να ελέγχετε αυτήν τη σελίδα περιοδικά για τυχόν αλλαγές.

  1. Επικοινωνία μαζί μας

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή αιτήματα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

MDN Motorcycles IKE Διεύθυνση: 2ο χλμ Επαρχιακής Οδού Ρόδου-Καλλιθέας, 85100, Ρόδος Τηλέφωνο: 2241026360 Email: sales@mdnmoto.gr

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support